Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Coronavirus COVID-19

Gereedschapmetservice.nl houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het Corona virus in de gaten.

UPDATE:

Gereedschapmetservice technische groothandel in Gemert is online bereikbaar voor business 2 business klanten, bij uitzondering is het mogelijk om een vooraf geplaatste en betaalde bestelling af te halen in ons magazijn (enkel op afspraak)

Wij kunnen u zoveel mogelijk van advies en service voorzien, liefst per mail, maar ook per whatsapp.

Houd rekening met grote drukte bij de klantenservice, als u ons telefonisch niet meteen te pakken krijgt, proberen we u zsm terug te bellen.

 

 

Wij doen alles wat in onze macht ligt:

 

  • Extra vaak ontsmetten en wassen
  • Ben je verkouden of hoest je? Dan willen we je vragen je aankoop online te doen of uit te stellen, zodat de gezondheid van onze klanten en medewerkers niet in gevaar gebracht wordt.
  • Zo weinig mogelijk fysieke afspraken
  • Betaling per iDeal of pin
  • Zoveel mogelijk bestellingen versturen, houd er rekening mee dat u geen fysiek contact hebt met de pakketbezorgers, deze hebben allemaal aangepaste instructies momenteel
  • Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten draagt bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijven we op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Er is geen bewijs dat mensen door post en pakketten besmet zijn geraakt.

 

  • Als u nog vragen hebt, gelieve een mail te sturen naar info@gereedschapmetservice.nl

dank u hartelijk voor uw begrip en vertrouwen in gereedschap met service technische groothandel gemert.

 

 

 
Gereedschapmetservice.nl door ProShops